Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Kim Jong-un: Imamo lijek za AIDS, ebolu i rak

RTSO7YD-630×378-1489062429

Umjesto rakete, iz Sjeverne Koreje ovaj su put lansirali bombastičnu vijest. Njihovi stručnjaci stvorili su čudesan lijek koji ne samo da liječi AIDS, nego ubija ebolu i stanice karcinoma.

Kako je javila njihova nacionalna agencija, čudo od lijeka sastoji se od ginsenga uzgojenog na umjetnom gnojivu i još nekih sastojaka, ali nisu željeli otkriti čarobnu kombinaciju ovog svemogućeg koktela. Lijek će se u tijelo oboljelog aplicirati injekcijama, a cjepivo će se zvati Kumdang-2.

Jedan od stručnjaka koji je radio na razvijanju ovog lijeka je dr. Jon Sung Hun:

– Istraživači su u ginseng umetnuli vrlo rijetku vrstu gljivica, koje se inače nalaze u zemlji i kratica im je REE (rare earth enriched), a umjetnim gnojivom koje je sadržavalo te čestice, tretirali smo polja zasađena ginsengom. Injekcija napravljena od ekstrakta tih spojeva i djeluje kao snažni imunoaktivator. Uspješno sprečava različite zloćudne bolesti i epidemije.

Na web stranici lijeka navodi se medicinska studija iz Afrike gdje je lijek već testiran an HIV pozitivnim bolesnicima i rezultati su navodno fantastični.

Čak 56 posto oboljelih je potpuno izliječeno, a kod 44 posto je zabilježeno znatno poboljšanje stanja.

Sjevernokorejski znanstvenici također su otkrili da lijek može liječiti ‘brojne vrste karcinoma’, ali nisu naveli medicinska ispitivanja koja bi potkrijepila ovu tvrdnju.