Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

pozirao sa statistima?

Ko su osobe iza Putina: Je li ovaj video ruskog predsjednika njegova nova obmana?

63b360ee-7101-4a06-9cc4-dcd390152837

Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje pokazuju kako se žena plave kose, koja je bila iza Putina kao vojnikinja tijekom novogodišnje poruke, pojavljuje na raznim događajima s ruskim predsjednikom

Jučer je na ruskoj televiziji objavljena čestitka ruskog predsjednika Vladimira Putina u kojoj se obraća Rusima. Tradicionalno se iza Putina tijekom čestitanja Nove godine nalazio Kremlj.

Ali jučer je svom narodu čestitao dok su iza njega bili vojnici, što je i rekao tokom obraćanja. Na društvenim mrežama pojavile su se fotografije koje pokazuju kako se žena plave kose, koja je bila iza Putina kao vojnikinja tijekom novogodišnje poruke, pojavljuje na raznim događajima s ruskim predsjednikom.

Korisnici Twittera zato su sugerirali da je riječ o statistici koja “tumači” različite uloge te je uvijek blizu Putina. Tijekom Putinove čestitke ona je vojnikinja ruske flote, ali se pojavljivala i na ribarskom brodu. Poslije toga žena se pojavila u kadru kraj Putina u crkvi, gdje je bila jedna od vjernika.

Zbog fotografija iste žene s Putinom u različitim situacijama, korisnici društvenih mreža upitali su se vjeruje li ruski predsjednik svojim vojnicima ako umjesto njih postavlja statiste.