Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

golubovci

Kod Podgorice izrešetan “škaljarac” Igor Krstović, doktori mu se bore za život

golubovci pucnjava (1)

Mediji javljaju da je na Kakarickoj gori nađen zapaljen automobil, za koji se pretpostavlja da je korišten u tom napadu

U pucnjavi koja se u utorak dogodila u Golubovcima kod Podgorice s više metaka je ranjen Igor Krstović, objavili su podgorički mediji navodeći da je on “blizak ‘Škaljarskom klanu’ “.

Krstović je hitno prevezen u Klinički centar Crne Gore i život mu je ugrožen.

Podgoričkim “Vijestima” je direktor Urgentnog bloga Kliničkog centra, dr. Nermin Abdić oko 19 sati kazao da je još u toku operacija teško ranjenog.

Mediji javljaju da je na Kakarickoj gori nađen zapaljen automobil, za koji se pretpostavlja da je korišten u tom napadu. U zapaljenom autu je nađeno oružje i za koje se također pretpostavlja da je korišćeno u današnjoj pucnjavi u Zeti.

Obračun u Golubovcima (Foto: Vijesti.me)

Krstović je “poznat policiji” i ranije je hapšen zbog zelenaštva.

Rat nekad jedinstvene kriminalne grupe počeo je krajem 2014. godine, kada je u Valenciji “nestalo” 200 kilograma kokaina. U posljednjih pet godina u ratu “Škaljarskog” i “Kavačkog klana” je ubijeno najmanje 40 ljudi saradnika, rođaka porodice, podmetane su bombe, a najmanje četiri osobe poginule su slučajno tokom tih obračuna, podsjeća Beta.

Stevan Stamatović i Igor Dedović koji su slovili za “visokopozicionirane pripadnike Škaljarskog klana”, likvidirani su 19. januara u Ateni.