Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sremska Mitrovica

Krvavi obračun zbog tartufa: Dvije osobe ubijene

sremska mistrovica braca sukob

Preživjela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gdje su im konstatovane povrede i ukazana pomoć

Do krvavog obračuna u kojoj su ubijene dvije osobe u šumi u mjestu Jarak kod Sremske Mitrovice došlo je, prema dosadašnjim nezvaničnim informacijama, kada su Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga upali na teritoriju na kojoj tartufe traže Dejan E. i Nebojša E.

Četvorica muškaraca sukobila su se jutros oko 8.30 časova u šumi kod sela Jarak i dvojica, Predrag J. (43) i Stanislav J. (37) iz Futoga su ubijeni.

– U toku prijepodneva u bolnički Urgentni prijem dovezene su dvije povrijeđene osobe. Riječ je o povredama nastalim upotrebom tupog predmeta. Kod muškarca D. E. (38) konstatovane su povrede glave, grudnog koša i na licu. Nakon pregleda i intervencija od strane hirurga, ortopeda i otorinolaringologa, otpušten je na kućno liječenje. Kod drugog povrijeđenog N. E. (36), nakon pregleda hirurga i ortopeda, konstatovane su lakše povrede glave i nakon zbrinjavanja otpušta se na kućni oporavak – rekli su za Blic iz Opšte bolnice Sremska Mitrovica.

Nezvanično, do sukoba braće Dejana (38) i Nebojše (36) E. iz Jarka sa Futožanima Predragom J. i Stanislavom J. došlo zbog potrage za tartufima.

Predrag i Stanislav sjekirama su napali Dejana i Nebojšu, da bi Dejan u jednom momentu u samoodbrani pucao iz pištolja i ubio obojicu napadača, piše Blic. Dejan je sa lica mjesta pozvao policiju i Hitnu pomoć.

Preživjela braća su kolima Hitne pomoći prevezeni u bolnicu u Sremskoj Mitrovici, gdje su im konstatovane povrede i ukazana pomoć.

Istraga je u toku, utvrđuje se ko je od dva brata pucao iz pištolja koji je bio u nelegalnom posjedu. Nakon uviđaja, istrage i utvrđivanja svih okolnosti tužilac će kvalifikovati krivično djelo.