Globus

Krvavo popodne u Cetinju

Krvavo popodne u Crnoj Gori: Muškarac likvidiran iz auta u pokretu, troje ranjeno

11/06/2019
Foto: Vijesti.me

Milić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Crne Gore

Cetinjanin Bogdan Milić ubijen je, dok su tri osobe ranjene u pucnjavi koja se dogodila oko 17.10 sati na Cetinju, saznaje Televizija Vijesti iz policije.

Po pouzdanim saznanjima, na njega je, dok je sjedio ispred kafića “Portun”, pucano iz automobila u pokretu. U pucnjavi su, prema saznanjima Vijesti, ranjeni D. V, G. V. i M. V. koji je teže povrijeđen i ljekari mu se trenutno bore za život. Milić je preminuo na putu ka Kliničkom centru Crne Gore.

Milić je ranije ove godine oslobođen optužbi da je pomogao počiniocima ubistva Nemanje Medina iz Petrovca, 8. jula 2016. godine, nakon izvršenog krivičnog djela. Vladimir Ulama i Darko Mijović oslobođeni su optužbe da su na podmukao način ubili Medina. Ulama je, međutim, osuđen na šest mjeseci zatvora zbog nedozvoljenog držanja oružja – pištolja “glok”, dok je Milić osuđen na osam mjeseci zatvora zbog istog krivičnog djela, jer je neovlašćeno držao puške “baikal”.

Darko Mijović i Baranin Nikola Jovanović ubijeni su u maju u Berlinu u Njemačkoj. Navodno, likvidirani su u nastavku rata crnogorskih kriminalnih klanova. Vijestima je tada iz više izvora potvrđeno da su ubijeni bili bliski škaljarskom kriminalnom klanu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.