Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Lažna uzbuna na aerodromu u Los Angelesu, terminali bili nakratko evakuisani

29/08/2016

Američka policija saopštila je da je navodna pucnjava iz vatrenog oružja na aerodormu u Los Angelesu predstavljala lažnu uzbunu.

Terminali na Međunarodnom Aerodromu u Los Angelesu su bili nakratko evakuisani u nedjelju, prije nego što je policija utvrdila da su pucnji, u stvari, samo glasna buka.

– Nije bilo izveštaja o povrijeđenima u incidentu, ali je istraga u toku, izjavio je Andy Neiman, komandir za odnose sa medijima u policiji Los Anđelesa preko poruke na Twitteru.

Najmanje dva terminala su evakuisana, a pripadnici obezbjeđenja su provjeravali da li ima nešto sumnjivo. Terminali će biti ponovo otvoreni kada se potvrdi da su bezbjedni.

Mjere bezbjednosti na aerodromima u SAD su pojačane nakon smrtonosnih napada na međunarodnim aerodromima u Belgiji i Turskoj.

Uzbuna na ovom aerodromu se desila dva mjeseca nakon što je policija evakuisala terminal na aerodromu u New Yorku radi dojave o pucnjima iz vatrenog oružja.

Komentari