Globus

slučaj u Srbiji

Lovci u šumi pronašli obješeno tijelo nestalog mladića, ubio se zbog “zelenaša”

24/02/2020

Kako je prije nekoliko dana rekao njegov otac, Dragan je bio zadužen kod zelenaša, a novac je pozajmio za svog prijatelja koji nije vratio dug

Lovci su pronašli beživotno tijelo Dragana Rankovića (24) obješeno o drvo u šumi nedaleko od njegove kuće u Gornjim Grbicama, kod Kragujevca.

Draganov otac Živomir je za Pink potvrdio da je njegov sin pronađen mrtav u šumi kilometar i po od kuće. Komšije, koje za Dragana imaju samo riječi hvale, su šokirane.

– Mlad čovjek, dijete, nije još stao da živi, a to se tako desilo – rekao je jedan od susjeda.

Kako kažu, Dragan je bio dobar mladić.

– Bio je mnogo dobar, izgleda da to ne valja, to je iskoristio neko njegov… Vrijedan je bio, temperamentan, dobar dječak – kaže komšija Dragan Milanović, prenosi Blic.

Nestanak Dragana Rankovića je prijavljen 28. januara.

Kako je prije nekoliko dana rekao njegov otac, Dragan je bio zadužen kod zelenaša, a novac je pozajmio za svog prijatelja koji nije vratio dug.

Nesretni mladić je prije nestanka na Facebooku ostavio potresnu poruku.

– Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želio bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da riješim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa – napisao je Ranković.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.