Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Majka na internetu pronašla fotografije zlostavljanja svoje kćerkice

nasilje

Nakon što je njemačka policija objavila da traži djevojčicu staru između 4 i 5 godina koja se pojavila na jednoj snimci na dark webu, gdje se vidi kako ju zlostavljaju, uhapšen je jedan muškarac osumnjičen za zlostavljanje djevojčice i objavljivanje njezinih fotografija i snimki.

Snimci na kojima djevojčicu zlostavljaju prvi su put pronađene u julu ove godine, a policija pretpostavlja da je zlostavljanje započelo u oktobru 2016.

U tom je slučaju njemačka policija uhapsila muškarca koji je zlostavljao djevojčicu i sve objavio na dark webu.

Policiji su ga predale majka djevojčice te njezini baka i djed, a sve se dogodilo nakon što je njemačka policija odlučila javno objaviti fotografije malene žrtve kako bi javnost pomogla u njezinoj identifikaciji.

Istog su dana identificirani i djevojčica i njezin zlostavljač, a on je sada u pritvoru. Vlasti će dati više informacija o cijelom slučaju nakon provođenja istrage, piše Daily Mail.

Fotografije žrtve objavljene su uz apel za informacijom i njezinom identitetu. Policija je saopštila da je djevojčica žrtva “ozbiljnog seksualnog zlostavljanja” koje se događalo od oktobra prošle godine i jula ove godine.

Fotografije njezine patnje zlostavljač je uploadao na dark web.

Glavni tužitelj Georg Ungefuk rekao je da je osumnjičenik njemački državljanin i da je trenutno na ispitivanju. I djevojčica je Njemica i ima četiri godine, a ona je predana na brigu dječjim psiholozima. Policija je zlostavljača uhapsila u njegovom stanu.

Još se ne zna je li žrtva kćer osumnjičenog.