predsjednik hrvatske

Milanović: Tomašević se oblači kao za teferič na Ilidži

milanovic

“Bez odijela, bez kravate, kao da ste veći od institucije kojoj pripadate. Mislite da se meni baš nose odijelo i kravata?”

Predsjednik Hrvatske Zoran Milanović na Facebooku je napao saborsku zastupnicu Nove ljevice Radu Borić koja ga je kritikovala u današnjem izdanju Jutarnjeg lista.

Napisao je da ona bila “predvodnica kabale koja me je blatila i opstruirala gdje god je i kako god je stigla”, a da se onda u drugom krugu “prištekala i gurala u kadar” na skupu nakon njegove pobjede. Napisao je i da se u partizane upisala u maju 1945.”.

Kritikovao je i lidera stranke “Možemo!” Tomislava Tomaševića, kojeg je nazvao “wannabe gradonačelnikom” te, odmah na početku objave, Jutarnji list, za koji je napisao da je završio u kandžama advokatskog ureda “koji nije zainteresiran za javni interes, ali jest za svoj politički i ekonomski utjecaj”.

“Riječ-dvije i o gospodinu Tomislavu Tomaševiću, istina, bitno manje nekorektnom političaru. Wannabe-gradonačelnik također ima vremena prozivati me i dijeliti mi lekcije zbog “neprimjerenog” ponašanja, ali o verbalnom divljaštvu jedne zastupnice u Saboru šuti k'o zaliven. Što to, gospodine Tomaševiću, u žargonu vašeg “kluba” znači pojam “neprimjereno”? Je li to preludij u fetvu ili tek drugarska kritika?

Ako je ovo drugo, meni se ne čini primjerenim to što vi i mnogi drugi dolazite u Sabor odjeveni kao što se nekad išlo na teferič na Ilidžu. Bez odijela, bez kravate, kao da ste veći od institucije kojoj pripadate. Mislite da se meni baš nose odijelo i kravata?”, napisao je između ostalog Milanović na Facebooku.

Zastupnica u Hrvatskom saboru gospođa Rada Borić, dojučerašnja predsjednica Nove ljevice, za svoj neistinama i…

Posted by Zoran Milanović on Sunday, October 4, 2020