Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mile ubio suprugu Miru pa se nad njenim tijelom izbo nožem

mira

Krvava drama u Apatinu u Srbiji odigrala se u nedjelju, kada je Mile Obradović (67) sa više uboda nožem u grudi ubio Miru Radumilo (54) da bi se posle zločina izbo nožem, i posle teškog samoranjavanja, preminuo u somborskoj bolnici na operacionom stolu.

Krvavi prizor, javlja Blic, zatekao je u kući, u Ulici 29. novembra, rođak koji je došao kod Mire na poziv komšija koje su čule prepirku, a u međuvremenu je došla i policija.

Nezvanično se saznaje, Mile, bivši nevjenčani suprug nesretne Mire, pronađen je teško ranjen klečeći pored bivše žene, koja je ležala na kauču sva u krvi. On je posle zločina sebe nožem teško ranio u stomak. Hitna pomoć je Obradovića hitno prebacila u somborsku bolnicu, ali je on izdahnuo na operacionom stolu u toku intervencije. Tijelo ubijene Mire je prebačeno u Novi Sad na obdukciju.

U Apatinu se glasno priča da su se Mile i Mira još dok su bili u zajednici često svađali. Mile je, kako svjedoče Apatinci, fizički i psihički maltretirao ubijenu, što je bio razlog toga da ona posle 20 godina ostavi nevjenčanog supruga.

Mile Obradović

– Ni posle raskida, od kojeg je prošlo 12 godina, on joj nije dao mira. Često se žalila da je prati, presreće, ostavlja noću bicikl u njeno dvorište da bi ona ujutro znala kad krene na posao da je on bio ispred njene kuće. I dok su živjeli zajedno, on je Miru maltretirao bez razloga, fizički i psihički – pričaju poznanici nesretne žene.

Prijateljice Mire Radumilo navode da im je govorila da je prijavljivala maltretiranje, ali da ne mogu da potvrde kada i kojoj službi. U Centru za socijalni rad u Apatinu tvrde da nisu imali prijave nasilja, te da u njihovoj evidenciji nema ni Mire niti Mileta.

Za pokojnu ženu svi imaju samo riječi hvale. Mile Obradović nema evidenciju da se liječio od psihičke labilnosti.