Globus

Srbija

Misteriozno samoubistvo majke trogodišnjeg djeteta, na Facebooku se pojavile bizarne poruke

13/08/2020

Prema Jovanovom svjedočenju, Milica mu je na dan nestanka poslala poruku u kojoj je napisala “Zbogom, bebi”, a zatim nestala bez trag

Mještani sela i Miličini poznanici sada su se ustrijemili na njega, jer smatraju da je odgovoran za njeno samoubistvo.

U komentarima ispod zajedničkih fotografija i pjesama posvećenih Milici koje Jovan objavljuje na svom Facebook profilu danima unazad, mještani sela Osipaonica kraj Smedereva izrazili su sumnju da bi upravo Jovan mogao da se krije iza zločina, te da se iza njihovog braka i “slike ucveljenog muža koju Jovan gradi o sebi”, krije nešto drugo.

– Sve je ovo sumljivo, toliko dana je tražili, a ona obješena u dvorištu i baš je našao muž koji kukumači na Facebooku, dobar glumac. Kao plače. Ne laži molim te. Na Facebooku stavio stanje veze “komplikovano”. Onda si je ti otjerao u smrt. Gdje će ti duša? Ostavio si dijete bez majke. Njoj neka je laka zemlja i neka je anđeli čuvaju – neki su od komentara na Jovanov račun.

Među njima našao se i muškarac koji tvrdi da je Milica “njegovo dijete” te da su Jovanovi navodi da pati lažni.

A onda se komentarom oglasio i Jovan.

– Pričate neke priče, a nemate pojma tačno o čemu se radi. Svaki vaš komentar je nebitan i mi ukućani i njena porodica dobro znamo šta se desavalo, zato ne pričajte nešto i ne miješajte se u nešto što ne znate. Da sam nešto kriv, zatvorili bi me odmah. Kad se kaže kući da je pronađena nije to odmah iza kuće, ali nebitno je, svaka vaša priča je suvišna – odgovorio je Jovan.

Milica je nestala 20. jula, a njen suprug je tada objavio apel za pomoć u potrazi. Prolazili su dani, a Milica je tek nekoliko dana kasnije pronađena obješena u dvorištu, piše Blic.

Prema Jovanovom svjedočenju, Milica mu je na dan nestanka poslala poruku u kojoj je napisala “Zbogom, bebi”, a zatim nestala bez traga.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.