Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Mještanin koji je pronašao tijelo dječaka: Prepoznao sam Stefana po zelenoj majici

stefan-ilic-mjesto

Jovo Grujić, mještanin sela Banatska Subotica u Srbiji koji je jutros pronašao tijelo dječaka Stefana Ilića (12), ispričao je za “Blic” kako je pronašao tijelo nesrećnog dječaka.

“Vodio sam goveda na ispašu. S obzirom da je bilo toplo odlučio sam da se okupam i osvježim, pa sam ušao u Karaš. Na dva metra od mene plutalo je tijelo, zakačeno za granje. Odmah sam znao da je u pitanju Stefan. Prepoznao sam ga po zelenoj majici koju je nosio”, ispričao je Grujić za “Blic“.

On je nakon toga potrčao ka selu i alarmirao policiju. Tijelo dječaka nađeno je u Karašu upravo na mjestu na kom je dječak često, sa ocem Stevanom, čuvao ovce. Detalji smrti dječaka i dalje nisu poznati.

stefan-ilic-linkPodsjećamo, mali Stefan Ilić je nestao u subotu oko podneva, i od tada ga je tražila policija, dok su ronioci pretraživali tok rječice Karaš koja protiče pored Banatske Subotice.

Policijske patrole su se nalazile na svim prilazima Banatskoj Subotici, detaljno su provjeravana sva vozila dok su se u potragu uključili i ronioci Žandarmerije koji su pretraživali rijeku Karaš.

Svi graniči prelazi su bili strogo kontrolisani, uspostavljena je saradnja i sa rumunskim kolegama, a fotografija sa opisom dječaka je bila na svim elektronsmim medijima.