Globus

potresna ispovijest

Mladi demonstrant: Ćale, ovo je za tebe koji si umro a nije bilo respiratora (VIDEO)

08/07/2020

Novinarki N1 Jelena Zorić tokom večeri su dolazili demonstranti sa svojim porukama, a jedan od onih koji su joj prišli bio je Đurić i u prijenosu uživo odgovorio da je tu zbog oca koji je nedavno preminuo

Repoterka televizije N1 zabilježila je ispred Skupštine Srbije potresnu ispovijest mladog demonstranta, a Nova.rs javlja da se radi o Petru Đuriću, sinu srbijanskog umjetnika Ljubiše Đurića, koji je preminuo od korone.

Novinarki N1 Jelena Zorić tokom večeri su dolazili demonstranti sa svojim porukama, a jedan od onih koji su joj prišli bio je Đurić i u prijenosu uživo odgovorio da je tu zbog oca koji je nedavno preminuo.

On je, odgovarajući na pitanje reporterke zašto ne odustaje od demonstranata, rekao da je tu zbog oca koji je preminuo u Zemunskoj bolnici jer nije bilo respiratora.

“Suzavac, bojeva municija, pendreci, sve protiv goloruke omladine. Ćale, ovo je zbog tebe, koji si umro a nije bilo respiratora, ćale, mnogo te volim. I za mog sina koji se rodio. Ovo je za tebe ćale! Znam da bi bio ponosan na mene”, ispričao je mladić u dahu novinarki N1.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.