Globus

srbijanska premijerka

Oglasila se Ana Brnabić: Štitimo poredak kao u svakoj demokratskoj zemlji

08/07/2020
Foto: Srdjan Ilic/PIXSELL

"Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa korona od početka pandemije", navela je Brnabić

Srbijanska premijerka Ana Brnabić istakla je da će država i sve njene institucije zaštititi pravni poredak kao što se to čini u svakoj demokratski uređenoj zemlji.

“Najoštrije osuđujem vandalizam političara koji stoje iza nasilnog upada u Skupštinu Srbije u trenutku kada se država i zdravstveni sistem suočavaju sa najtežim udarom virusa korona od početka pandemije”, navela je Brnabić.

Ona smatra da “pošto nisu mogli da u Skupštinu Srbije uđu na izborima ponovo su pokazali svoje pravo nasilničko lice pokušavajući da steknu političke poene na najvećoj krizi na planeti od Drugog svjetskog rata”, rekla je ona.

Istakla je da broj novozaraženih u svijetu svakoga dana raste i da je zbog toga važno da budu jedinstveni i pruže svu neophodnu podršku zdravstvenim radnicima koji se predano bore za svaki život u Srbiji.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.