Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Monstrum koji je ubio suprugu i sina krvavi pir počeo na groblju

ubistvo

Policija je, kako javljau srbijanski mediji, došla do saznanja da je monstrum Marko Nikolić započeo krvavi pir na Banjici, i to na lokalnom groblju, gdje se pretpostavlja da je najprije odveo sina. Sumnja se da je upravo na tom mjestu pokušao da ga zadavi.

– Iz zasad još uvijek nepoznatih razloga on je dijete najprije gušio rukama na banjičkom groblju i kad je pomislio da je dijete mrtvo, krenuo je ka Centru za socijalni rad u Rakovici.

Međutim, mališan je vjerovatno bio u nesvesti i tako poluživog bacio ga je majci pred noge. Nesretnom mališanu tada su naprsle lobanja i karlična kost, od čega je i preminuo – objasnio je izvor Kurira i dodao da je, prema prvim informacijama, ubijena žena imala preko na desetine uboda nožem po cijelom tijelu.

Prema njegovim riječima, Nikolić je probleme pravio i zaposlenima u Centru za socijalni rad, a neki od njih su ga i prijavljivali.

Podsjetimo, Marko je viđao dijete i predavao ga u prostorijama Centra za socijalni rad. Tokom jučerašnje posjete, kada je trebalo sina da vrati majci, Marko ga je donio onesviješćenog, a Maja je potrčala da spasi sina.

U tom trenutku je izvadio nož i izbo je više puta, a ona je pokušala da pobjegne. Međutim, poslije dva-tri koraka je izdahnula, a on je napao radnike koji su prišli da joj pomognu.

Jednoj radnici je odsjekao prst, a drugom je isjekao lice, posle čega je uhapšen.