Tragedija u Hrvatskoj

Motociklista ubio ženu dok je s unukom prelazila cestu (FOTO)

128975

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda

U Labinu je danas popodne poginula 62-godišnja žena iz Vineža kad je na nju naletio motocikl Suzuki dok je s osmogodišnjim unukom prelazila cestu. Motociklist je ozlijeđen i prevezen u riječku bolnicu na Sušaku, a osmogodišnjak je prošao bez ozljeda, javlja Hina.

Teška saobraćajna nesreća dogodila se oko 17:35 sati.

Prema podacima policije, 62-godišnjakinja je zajedno s osmogodišnjim unukom prelazila cestu u Ulici Zelenice na pješačkom prijelazu kada je na njih naletio motocikl kojim je upravljao 39-godišnjak iz Nedešćine.

Od siline udarca žena je odbačena nekoliko metara te je na mjestu događaja preminula dok je osmogodišnjak prošao bez ozljeda.

Foto: Glas Istre

U nesreći je ozljeđen motociklist koji je hitno prevezen u riječku bolnicu na Sušaku.

“Osmogodišnji dječak prošao je na sreću bez ozljeda, ali je u stanju šoka ipak prevezen u bolnicu premda nije bilo potrebe za pružanjem hitne medicinske pomoći na mjestu događaja. Uviđaj nesreće obavljaju županijski državni odvjetnik i djelatnici labinske prometne policije”, rekla je glasnogovornica istarske policije Nataša Vitasović.