Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

HAK

NA GP Bajakovo kolona teretnih vozila duga oko pet kilometara

bajakovo

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova), a za sav promet (osim za pješake) zbog radova zatvoren je granični prijelaz Dvor

Na graničnom prijelazu Gunja-Brčko zabrana je prometa za teretna vozila i autobuse (zbog nestabilnosti mosta), a kolona teretnih vozila pred graničnim prijelazom sa Srbijom Bajakovo duga je oko pet kilometara i čeka se oko dva sata, saopćeno je iz Hrvatskog autokluba (HAK), javlja Anadolu Agency (AA).

Za sav promet zatvoren je granični prijelaz Vitaljina (zbog radova), a za sav promet (osim za pješake) zbog radova zatvoren je granični prijelaz Dvor. Moguće je koristiti granični prijelaz Hrvatska Kostajnica/Bosanska Kostajnica.

Na graničnom prijelazu Gornji Brgat (DC223) vozi se jednim trakom, naizmjence, uz regulaciju semaforima (zbog radova). Do 30. aprila 2019. dva puta sedmično od 13:00 do 17:00 sati (na 20 minuta) prekidat će se promet zbog građevinskog miniranja.

Na graničnom prijelazu Harmica (Slovenija) zabrana je prolaska vozilima ukupne težine veće od 7,5 tona.

Zbog loših vremenskih uvjeta u prekidu su katamaranske linija Vis-Split i Ubli-Vela Luka-Hvar-Split i trajektna linija Ubli-Vela Luka-Split.

Trenutačno željeznički putnički prijevoz teče uglavnom redovito.

Na brzoj cesti DC1 Solin-Klis, Jadranskoj magistrali (DC8) između Karlobaga i Svete Marije Magdalene te na mostu dr. Franje Tuđmana kod Dubrovnika zabrana je prometa za autobuse na sprat, vozila s kamp prikolicama i motocikle.

Na dionici autoceste A1 između južnog portala tunela Sv. Rok i vijadukta Božići vozi se uz ograničenje brzine 60 kilometara na sat zbog jakog vjetra.

Na državnoj cesti DC58 Šibenik-Trogir u mjestu Boraja vozi se jednim trakom otežano zbog nagnutih električnih stupova.

Do 28. februara povremeno se prekida promet na državnoj cesti DC1 Sinj-Dugopolje na predjelu Kukuzovac u vremenu od 08:00 do 16:00 sati, zbog razminiranja. Vozila se propuštaju prije svakog punog sata po 15 minuta.