Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Na Jadranskoj obali pretučen državljanin BiH, policija objavila razloge sukoba

policija hrvatska tuča
FOTO: J. Herceg/Pixsell
Ilustracija

Prema informacijama iz Policijske uprave splitsko-dalmatinska, muškaracu iz BiH je na kraju konstatovan prijelom pršljena, dok je 52-godišnjak zadobio lakše tjelesne povrede

Trogirska policija morala je intervenirati zbog tuče koja se dogodila na prilazu u ovaj grada, u kojoj su učestvovali državljanin Hrvatske i BiH.

U Ulici kneza Trpimira zbog nesuglasica u saobraćaju došlo je do verbalnog sukoba između muškarca državljanina Hrvatske (52) i državljanina Bosne i Hercegovine (48).

Tokom sukoba muškarac iz BiH je pao s visine od oko dva metra na zemljanu površinu i zadobio teže tjelesne povrede.

Prema informacijama iz Policijske uprave splitsko-dalmatinska, muškaracu iz BiH je na kraju konstatovan prijelom pršljena, dok je 52-godišnjak zadobio lakše tjelesne povrede.

“Jučer poslijepodne u Trogiru, u ulici Kneza Trpimira, zbog nesuglasica u prometu, došlo je do verbalnog i fizičkog sukoba između 52-godišnjeg državljanina Republike Hrvatske i 48-godišnjeg državljanina Bosne i Hercegovine. Tokom sukoba 48-godišnjak je pao s visine oko 2 metra na zemljanu površinu i zadobio tešku tjelesnu ozljedu u vidu prijeloma kralješka, dok je 52-godišnjak, koji je uhapšen, zadobio lakšu tjelesnu ozljedu. U toku je kriminalističko istraživanje”, naveli su u saopćenju za javnost iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske.