Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

knin

Napali i tukli goste kafića zbog utakmice Zvezde, petero u bolnici

knin – kafic

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića

Sinoć je došlo do incidenta u jednom kafiću u općini Biskupija pokraj Knina, navode lokalni portali.

Kako piše portal Feral News, dok je Crvena zvezda je igrala play-off kvalifikacije za Ligu prvaka u Bernu protiv Young Boysa, petnaestak maskiranih osoba je upalo u kafić u spomenutoj općini i napalo goste koji su gledali utakmicu.

Hospitalizirano je ukupno pet osoba, uključujući i vlasnike kafića.

Među hospitaliziranim osobama je i 9-godišnje dijete. Prema informacijama s terena, policija intenzivno traga za napadačima, ali ima indicija da nisu s područja Knina i okolice.

Kako je policija objavila jutros oko 8 sati, uhapšeno je više osoba koje se dovode u vezu s napadom. Potvrdili su kako je grupa napadača sinoć oko 22:30 upala u kafić u mjestu Uzdolje te da su verbalno i fizički napali vlasnicu kafića i goste, pri čemu su oštetili i inventar objekta. Potvrdili su i da je u napadu ozlijeđeno petero osoba, među kojima i jedan maloljetnik.

Nakon toga je u 22:50, u mjestu Đevrske, nekoliko osoba, a sumnja se da je riječ istoj grupi koja je upala u kafić u mjestu Uzdolje i pretukla goste, upalo u kafić. Verbalno su, a potom i tjelesno napali vlasnika ugostiteljskog objekta i goste i oštetili inventar. Prilikom tog napada niko nije ozlijeđen, poručili su iz policije.

Događaji su okvalificirani kao kazneno djelo nasilničkog ponašanja, nanošenje tjelesnih ozljeda i oštećenja tuđe stvari.