crna gora

Nekoliko osoba ubijeno i ranjeno u masakru na Cetinju

New Project (45)
Sa lica mjesta / FOTO: Screenshot

Kako javljaju crnogorski mediji, još uvijek nezvanično, sve je počelo kao porodični sukob. Do pucnjave je navodno došlo nakon kraće porodične svađe kada je Cetinjanin potegao pištolj i pucao u prolaznike koje su se nalazili kod Vladinog doma

Tridesetčetvorogodišnji muškarac usmrtio je više osoba na Cetinju u Crnoj Gori, a potom je ubijen. Prema pisanju Cetinjskog lista među ubijenima su i djeca. Policija je ubila napadača, čiji identitet još nije saopšten.

Crnogrski mediji objavili su da je ubica Cetinjanin Vučko Borilović (34) iz vatrenog oružja ubio najmanje deset, i ranio više osoba. Policija je ubila Borilovića, a u pucnjavi je ranjen i jedan policajac.

Cetinsjki list piše da je policajac pogođen u glavu.

Kako podgoričke Vijesti saznaju muškarac je pucao na više ljudi u blizini njegovog mjesta stanovanja na Cetinju.

Više povrijeđenih je transportovano u Klinički centar Crne Gore.

Pucnjava se desila nešto poslije 16 sati u blizini Vladinog doma.

Kako javljaju crnogorski mediji, još uvijek nezvanično, sve je počelo kao porodični sukob. Do pucnjave je navodno došlo nakon kraće porodične svađe kada je Cetinjanin potegao pištolj i pucao u prolaznike koje su se nalazili kod Vladinog doma.

Uprava policije, niti bilo ko od nadležnih se i dalje nije zvanično oglasio o tragediji na Cetinju.

U naselju Medovina okupljen je veliki broj građana.

Djeca koja borave na Cetinju u Kampu za mlade bezbjedna su i ni u jednom trenutku nisu bili ugroženi tokom incidenta koji se dogodio nedaleko od Vladinog doma.

To je “Vijestima” kazao Jovan Dašić iz Mreže za mlade, koji sa Prijestonicom Cetinje organizuju obilježavanje Dana mladih u tom gradu.