Globus

Beograd

“Nemoj, brate!”: Ovo je mladić koji je “nezadovoljan životom” ubio studenta

28/01/2019

Kako je nakon hapšenja ispričao, kobne noći provodio je vrijeme na Twitteru i "shvatio je da je "nezadovoljan životom" i da je bijesan izašao na ulicu s namjerom da nekoga napadne.

Neđeljko Đurović (28) iz Požarevca uhapšen je jutros u Beogradu zbog ubistva Miloša Mileusnića (24).

Neđeljko je rekao je policajcima da je mladića ubio iz ličnog nezadovoljstva, kao i da ga nikada prije kobne noći nije vidio, potvrđeno je “Blicu”.

Kako saznajemo, uhapšeni dolazi iz Požarevca i imućne porodice, a godinama već živi u Beogradu gdje su mu roditelji kupili stan.

Kako je nakon hapšenja ispričao, kobne noći provodio je vrijeme na Twitteru i “shvatio je da je “nezadovoljan životom” i da je bijesan izašao na ulicu s namjerom da nekoga napadne.

Prema njegovim riječima, nije poznavao Miloša M. već je on bio prva osoba na koju je naišao. Napao ga je i brutalno izbo nožem ispred zgrade u kojoj je Miloš živio sa cimerom.

Neđeljko je Milošu zadao više ubodnih rana nožem, a ranjeni Miloš uspio je da otključa vrata i uđe u hodnik višespratnice u kojoj je iznajmljivao stan. Njegove jauke i pozove u pomoć čule su sve komšije, pa su Hitna pomoć i policija ubrzo stigle na mjesto napada.

– Imao je više uboda u grudi i ruku. Dosta je iskrvario i u veoma teškom stanju je prevezen u Urgentni centar – rekli su u Hitnoj pomoći.

Uprkos brzoj reakciji ljekara, mladić je od zadobijenih povreda preminuo u Urgentnom centru.

Stanari zgrade na Zvezdari, gdje se zločin dogodio, i dalje su u šoku. Iz noćnog sna sve ih je prenulo Miloševo zapomaganje.

– Čuo sam neku galamu i buku, a onda i jaukanje. Sve se brzo odigralo. Ljekari Hitne su ga zatekli u hodniku zgrade, u nesvjesnom stanju – kaže jedan od komšija.

Kako su ispričale komšije, čule su kako Miloš napadaču izgovara: “Nemoj, brate!”, prije nego što ga je ovaj izbo.

Osumnjičenom za ubistvo određeno je zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.