Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Nestala majka troje djece javila se mužu: Ja sam se udala

30/07/2015

Majka troje djece Ivana Jevtić (25) iz Jagodine u Srbiji poslije gotovo dva mjeseca od iznenadnog nestanka javila se jučer  svom suprugu Aleksandru (40).

Na taj način je zavšena potraga za njom koja je trajala od 5. juna, ali, po rkiječima, Aleksandra ona ne želi da kaže gdje se nalazi, a policija je locirala u okolini Beograda.

– Ostavila je troje male djece od kojih je jedno novorođenče, zbog nekog drugog čovjeka koga je upoznala preko društvenih mreža. Priča da se udala, ali da neće da se razvede od mene. Dešavalo se proteklih godina da u ljeto nestane na nekoliko dana ali ovo sada prevršilo svaku mjeru – priča Aleksandar i dodaje da je ranije pronalazio na psihijatrijskim klinikama, sigurnim kućama i manastirima.

Oni imaju troje djece Vuka (6), Janu (4) i Lanu (1), a 4. augusta Vuk slavi rođendan i Aleksandar očekuje da se Ivana tada vrati kući, piše Blic.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.