Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nova pucnjava u SAD: Napadač ubio tri osobe u parku

Maryland
Foto: Twitter

U srijedu ujutro po lokalnom vremenu petero ljudi ustrijeljeno je u poslovnom parku u Edgewoodu u američkoj saveznoj državi Maryland, javljaju američki mediji.

Od petero ustrijeljenih osoba, tri su ubijene, a za napad je osumnjičen izvjesni Radeed Labeeb Prince (37), rekao je šerif okruga Harford Jeffrey Gahler.

Čini se da je svih pet žrtava radilo u građevinskoj firmi Advanced Granite Solutions u kojoj je i došlo do pucnjave, a navodno je i osumnjičeni počinitelj povezan s tom kompanijom, rekao je šerif Gahler.

Šerif je potvrdio da je osumnjičeni trenutno u bijegu, a navodno vozi crni automobil Acadia iza 2000. godine. Mjesto zločina udaljeno je oko 50 kilometara od Baltimorea, a snimke iz zraka pokazuju kako se tamo skupio veliki broj policijskih vozila. Na licu mjesta su i posebni agenti iz Agencije za alkohol, duhan, vatreno oružje i eksplozive kako bi pomogli službenicima lokalnog odjela šerifa.

U Edgewoodu je zbog pucnjave zatvoreno pet škola, a učenici su zadržani unutar zgrada, dok nitko drugi ne smije ući unutra osim policije.