Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Novi detalji krvavog pira u Srbiji: Francuz ubici slomio vrat

18/05/2015

Gost iz Francuske, mladin tetak, Emanuel Danjon ( na slici) u samoodbrani je ubio Radeta Šefera, štiteći ranjenu suprugu i maloljetno dijete.

Mladina tetka Natalija ( na slici) je posljednja u koju je pucao Rade Šefer.

Odmah nakon pucnja Emanuel je, prema prvim podacima sa uviđaja, uzeo stolicu i jako udario Šefera, štiteći suprugu i maloljetno dete koje je bilo prisutno. Šefera je usmrtio taj udarac, a Emanuel je istrčao na ulicu dozivajući pomoć kada ga je čula komšinica i pozvala policiju, novi su detalji krvavog pira sa vjenčanja u Srbiji koje je objavio Blic.

Natalija Danjon je odvedena u bolnicu u Subotici, a zatim prebačena u Novi Sad, a njen suprug Emanuel u policijsku stanicu u Kanjiži. On je dao izjavu u pirisustvu službenog prevodioca za francuski jezik.

Podsjetimo, ubica Rade Šefer je dan nakon vjenčanja svog sina sa Natalijom Bajtai u kući mladinih roditelja u mjestu Martoroš ubio nju, njene roditelje i svoju suprugu. Prije toga je u mestu Orom ubio svoju taštu i tasta.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.