Globus

Srbija

Novinarima TV N1 prijete smrću, potpisali se kao “veterani ratova”

04/02/2019

"Da će nastradati novinari, njihove porodice, a zgrada televizija biti dignuta u vazduh", posljednja je prijetnja koju je dobila TV N1

Novinarima televiziji N1 upućene su prijetnje smrću u Srbiji, a pošiljalac se potpisao kao Beogradski veterani ratova 1999, prenio je Radio Slobodna Evropa.

– Da će nastradati novinari, njihove porodice, a zgrada televizija biti dignuta u vazduh – posljednja je prijetnja koju je dobila TV N1. Te prijetnje su prijavljene i policiji, a osim njih, zbog aludiranja političara na vlasti da je N1 priznala Kosovo, kroz komentare na društvenim mrežama, televizija i novinari označeni su kao izdajnici i antisrbi – objavila je TV N1.

Kako je navedeno, osim što se pošiljalac potpisao kao Beogradski veterani ratova 1999, u poruci je istaknuta i članska knjižica Saveza ratnih veterana Srbije, ali je predsjednik tog udruženja Željko Vukelić negirao da oni stoje iza poslanih poruka. Rekao je i da žele da slučaj ispita policija.

– Ja nemam blage veze o bilo čemu, a vi ako imate, to proslijedite nekome ko može da pogleda, da nije neko podmetnuo, ja mogu samo da kažem da najviše gledam N1 jer je najobjektivnija usred ovog svega neobjektivnog na medijskom prostoru – kazao je Vukelić, prema ovim informacijama.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.