Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nožem ubo dječaka jer je s prijateljima glasno pričao u kinu

noz

Dječak od 15 godina nožem je uboden u nogu u kinu CineStar u osječkom trgovačkom centru Portanova, a povrijedio ga je 24-godišnjak kojemu je smetala – buka.

Nemili događaj odigrao se u subotu oko 21.35 sati, potvrdila nam je PU osječko-baranjska. Napadač je od ranije poznat policiji, a u svom mladom životu povrijedio je već tri osobe, ako računamo i ovu posljednju, piše Večernji list.

Projekcija filma taman se bližila kraju kada se odigrala krvava drama.

– Posvađali se jer je dječak pričao glasno i taj stariji je izvadio nož i ubo ga u butinu – pričaju nam očevici. Kako doznajemo, 15-godišnjak je bio u društvu svojih nekoliko prijatelja, vršnjaka, a 24-godišnjak ih je nekoliko puta “opominjao” da se stišaju. Na kraju je izvukao mali preklopni nožić i nasrnuo na dječaka.

– Zadao mu je ubodnu ranu u desnu natkoljenicu. Hitna pomoć prevezla je povrijeđenog u bolnicu u Osijeku, gdje su mu utvrđene lakše tjelesne ozljede – kažu nam u PU osječko-baranjskoj. Dječak je, dodaju, otpušten iz bolnice. Dječakovo društvo razbježalo se, u strahu, kada je vidjelo da im je prijatelj povrijeđen. Policiju nije čekao niti napadač. Pružao je otpor pa su, kako bi spriječili bijeg, policajci upotrijebili sredstva prisile.

Napadaču slijedi kaznena prijava za pokušaj nanošenja teške tjelesne povrede. Povrijeđeni dječak nije od ranije poznat policiji. Obojica su, inače, Osječani.