Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Objavljen novi snimak rušenja malezijskog aviona u Ukrajini (VIDEO)

20/07/2015

Njemački nezavisni novinar Billy Six koji se bavi istragom o MH17 objavio je amaterski snimak napravljen neposredno po padu aviona.

Video je snimljen iz putničkog automobila koji je prolazio pored mjesta na koje su pale krhotine malezijskog aviona koji se raspao u vazduhu.

Putnici u automobilu, šokirani prizorom, govore da vide veliki broj tijela poginulih putnika, pored dijelova aviona koji se i dalje nalaze u plamenu, prenosi B92.

Siks je naveo da mu je trebalo mnogo vremena kako bi zadobio povjerenje lokalnog stanovništva, koje nije željelo da govori za zapadne medije revoltirano pisanjima i spekulacijama da su proruski pobunjenici odgovorni za obaranje aviona i smrt 298 putnika.

Ovaj snimak je objavljen svega nekoliko dana pošto je australijska televizijska kompanija News Corp prezentovala video koji su snimili proruski orijentisani borci na istoku Ukrajine, a u kom konstatuju da je pored putničkog na nebu iznad ratne zone letio i jedan borbeni avion.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.