Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Mobiteli

Prazna vam je baterija na mobitelu? Ovaj uređaj će vas spasiti

20/07/2015

Baterija je slaba tačka svih današnjih modernih uređaja pa se redovito smišljaju načini kako bi se riješio i taj problem.

Punjenje baterije telefona, tableta i ostalih uređaja nije nikakav problem ako smo kod kuće, no problem nastaje kada smo negdje gdje nemamo utičnicu, a to će uspješno riješiti uređaj Crankmonkey kompanije Powertraveller.

Riječ je o uređaju koji stane u svaki džep, a radi na način da okretanjem ručke koja se nalazi na vrhu uređaja stvara električnu energiju.

Desetominutno okretanje ručke dovoljno je za 20 minuta razgovora ako, primjerice, imate iPhone 6.

“Nekoliko minuta okretanja ručke na Crankmonkeyu može “oživjeti” vaš telefon i omogućiti poziv koji će možda spasiti nečiji život”, istaknuo je Jerry Ranger iz kompanije Powertraveller.

Crankmonkey je vodootporan i ima doživotno jamstvo. Težak je samo 346 grama, a zahvaljujući microUSB-u može puniti sve uređaje.

Cijena ovog uređaja iznosi 99 funti, što nije nimalo jeftino, ali ako uzmete u obzir njegovu funkcionalnost u bilo kojoj situaciji, uređaj je i više nego isplativ.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.