Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uznemirujući snimak

Objavljen snimak: Dvoje policajaca upucano iz zasjede (VIDEO)

301726b1-3204-47f6-931f-d5fe150b3cbb

Policija iz Los Angelesa objavila je da nudi 100.000 dolara nagrade onome tko joj dostavi bilo kakvu informaciju o zasad nepoznatom napadaču

Dvojce policajaca iz Los Angelesa oporavljaju se u bolnici nakon što su upucani u, kako su iz policije opisali, zasjedi.

Snimak incidenta prikazuje osobu kako se približava policijskom vozilu, prije nego što je otvorila vatru te potom pobjegla.

Nepoznati su identiteti upucanih policajaca, ali neslužbeno se doznaje da je riječ o 31-godišnjoj ženi i 24-godišnjem muškarcu. Policajka je upucana u čeljust i ruke, bila je u kritičnom stanju, ali je sada stabilno nakon uspješne operacije, kazali su iz policije u nedjelju. Muškarac, njezin kolega, upucan je u čelo, ruku i šaku, a njegovo stanje je opisano kao “alarmantno”, javlja ABC News.

Šerif losanđeleške policije Alex Villanueva ovaj čin nazvao je kukavičkim, a osumnjičena osoba je još uvijek u bijegu.

“Ovo je samo mračni podsjetnik na to da je ovo opasan posao. Akcije, riječi imaju posljedice i naš posao ne postaje lakši jer ljudi ne vole provođenje zakona”, rekao je šerif Villanueva.

Policija iz Los Angelesa objavila je da nudi 100.000 dolara nagrade onome tko joj dostavi bilo kakvu informaciju o zasad nepoznatom napadaču.