Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

BIVŠI KOŠARKAŠ

Objavljen snimak kako Darko Miličić vježba pucanje sa zloglasnim Vučkovićem

darko miličić kalašnjikov
Foto: Screenshot/Krik.rs

Nije precizirano kada i gdje je ovaj snimak nastao

Krik je objavio snimak na kom se vidi kako bivši košarkaš Darko Miličić vežba pucanje sa žandarmom Nenadom Vučkovićem Vučkom.

Na snimku koji je KRIK objavio vidi se Miličić, koji u društvu Vučkovića puca iz puške u mete na otvorenom.

Ko je Vučković?

Vučković je, prema saznanjima tog istraživačkog portala, bio šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je najpre predvodio Aleksandar Stanković Sale Mutavi, a zatim Veljko Belivuk.

Da podsjetimo, visokopozicionirani pripadnik policije Nenad Vučković Vučko bio je šef huligansko-kriminalnoj grupi koju je najprije predvodio Aleksandar Stanković Sale Mutavi, a zatim Veljko Belivuk, pokazuje niz dokumenata, video i audio-zapisa do kojih su tokom višemesečnog istraživanja došli novinari KRIK-a.

Kako su istakli, Vučković je, prema skupljenim dokazima, ovim kriminalcima godinama naređivao, pratio njihove aktivnosti, podučavao ih kako da se odnose prema pripadnicima drugih kriminalnih grupa, ali je i nekoliko dana nakon Stankovićevog ubistva uništio njegove telefone.

“Cijela policija u rukama”

U audio-zapisu koji KRIK poseduje Vučković tvrdi da je njegova grupa imala „cijelu policiju u rukama“, dok mnoštvo drugih informacija pokazuje da su Vučkovićeve kolege iz policije i tužioci znali za njegovu povezanost sa kriminalom, ali da su to godinama ignorisali.

Audio zapis o kome je riječ, načinio je Vladimir Grek, jedan od optuženih u predmetu Belivuk. Grek je, prema navodima KRIK-a, tajno snimao Vučkovića koji ga je, između ostalog, savjetovao da ne otpočinje saradnju sa Belivukovom grupom, upozoravajući ga da to neće dobro da se završi.

Nije precizirano kada i gdje je ovaj snimak nastao, a možete ga pogledati na ovom LINKU.