potvrđeno

Oglasila se “Šabačka ljevica” nakon puštanja iz pritvora: “Niko me nije poprijeko pogledao”

sabacka ljevica (1)
FOTO: Nova.rs

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata

Dragan Milovanović Crni, Šapčanin koji je u subotu zaustavio bager koji je išao na akativiste na protestima u tom gradu, pušten je iz pritvora. On je u kratkoj izjavi za Nova.rs rekao da je odlučeno da može da se brani sa slobode.

„Veoma sam sretan što sam izašao iz pritvora. Policajci i svo osoblje sa kojima sam bio u kontaktu su bili korektni prema meni, niko me nije poprijeko pogledao“, prve su riječi Milovanovića nakon izlaska iz pritvora.

On u izjavi za Nova.rs nije želeo da govori o daljim koracima dok se ne slegnu utisci.

„I dalje sam pod utiskom, mnogo toga se izdešavalo, tako da ne bih govorio sada o daljim koracima. Ono što mogu da potvrdim je da je odlučeno da se branim sa slobode“, izjavio je Milovanović.

Podsjećamo, u subotu se pojavio snimak na kom se vidi kako naprednjaci u Šapcu bagerom pokušavaju da prođu kroz grupu aktivista koji su blokirali saobraćajnicu. Iza njega je išla grupa huligana i nasilnika sa letvama i čekićima u rukama.

Okupljeni građani su pokušali da zaustave bager, međutim, vozač je odlučio da nastavi sa vožnjom, što je izazvalo revolt demonstranata.

Nakon toga se Dragan Milovanović Crni popeo na bager i fizički i uz upotrebu fizičke sile zaustavio vozača bagera da uđe u okupljenu masu.

Bager koji je krenuo na okupljene građane vozio je Nebojša Stojićević Jarin, pripadnik vladajućeg SNS-a Aleksandra Vučića.

Prilikom zaustavljanja bagera, Milovanović je sa serijom udaraca ljevicom, na kojima bi mu pozavidio svaki bokser, “skinuo” Stojićevića s kabine bagera.