Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Optužio poznanika da mu je napastvovao 13-godišnju djevojčicu

policija

Dobrosav P. iz jednog ivanjičkog sela prijavio je policiji da je u dvorištu njihove porodične kuće M. B. (51) iz susjednog sela, dodirivao njegovu maloljetnu kćerku (13). Protiv M. B. je podnijeta krivična prijava za nedozvoljene polne radnje.

Ove navode u policiji je potvrdila trinaestogodišnja djevojčica, dok se okrivljeni M. B. branio da djevojčicu ne poznaje i da je riječ o osveti njenog oca zbog svađe iz prošlosti.

Maloljetna djevojčica je ispričala da joj je M. B. prišao i tražio da imaju seks, a pošto je preplašena krenula da se sklanja, on ju je zaskočio i počeo na silu da je dodiruje po tijelu. Sve se dešavalo pred nosem njenih roditelja.

– Svratio je kod mene u pijanom stanju. Dijete je sa nama sjedilo na klupi. Otišao sam nešto da završim, predesetak metara dalje, a on je dok me nije bilo upitao moju kćerku: ”Jesi li sposobna za seks?”.

Dijete se uplašilo i pošlo prema kući, u koju je prethodno ušla majka da naloži vatru. Krenuo je za njom i počeo da je pipa po nogama i rukama! Ona je počela da plače, ja sam dotrčao čim sam je čuo i istjerao ga iz dvorišta – rekao je otac Dobrosav za ”Alo”.

Ovu priču su potvrdili i mještani sela u kojem M. B. živi. Naime oni kažu da te dvije porodice odranije imaju neraščišćene račun

On je još dodao da djevojčica ima traume i da nakon ovoga što joj se desilo noću ne može da spava.

Ovu priču su potvrdili i mještani sela u kojem M. B. živi. Naime oni kažu da te dvije porodice odranije imaju neraščišćene račune, a sam okrivljeni se branio riječima da maloljetnu djevojčicu uošte ne poznaje.

– To su nebuloze i netačne priče. On je prije 15 godina imao problem sa mojim bratom jer je riječ o teškom alkoholičaru. Ja sam tog dana svratio kod njegovog komšije. Njegovu kćerku ne poznajem. Znaju ljudi u selu i njega i mene, može lako da se provjeri ko je kakav čovjek i šta je istina – rekao je M. B.