Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

srbija

Otac i sinovi presreli Petra na ulici i odvezli ga u napuštenu vikendicu

stara pazova – otmicari

Nakon što je policiji prijavljen dječakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dječak je pronađen sinoć u 23.45 sati u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Srbije uhapsili su četiri osobe zbog otmice Petra Mitrovića iz Stare Pazove.

Kako saznaje Blic, riječ je o Marku Jovišiću (54) iz Stare Pazove i njegova dva sina, L. J. (19) i drugom koji je maloljetan, kao i osamnaestogodišnjem Aleksi Mrđi iz ovog grada.

Sumnja se da su oni u subotu oko 23.30 sati u Ulici Branka Radičevića u Staroj Pazovi presreli trinaestogodišnjeg dječaka koji je vozio bicikl, oteli ga i vezali, a zatim putničkim automobilom marke “punto” odvezli u napuštenu vikendicu u Belegišu gdje ga je čuvao L. J.

Nakon što je policiji prijavljen dječakov nestanak, intenzivnim radom pripadnika MUP-a dječak je pronađen sinoć u 23.45 sati u napuštenoj vikendici u naselju Belegiš.

Po nalogu nadležnog tužioca, L. J, M. J. i A. M. određeno je zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti privedeni u Više javno tužilaštvo u Sremskoj Mitrovici.

Dječak Petar Mitrović (13) od sinoć je napokon na bezbijednom, 20 sati nakon što je porodica strahovala šta će se desiti sa njihovim sinom. Kada je izašao iz automobila kojim ga je dovezla policija, začuli su se jecaji i jauci roditelja kada su ga vidjeli.

Oteti dječak stigao u Staru Pazovu

– Dijete ima povrede na licu, ima i na tijelu, vratu, rukama, jer su ga vezivali lancima. Nije nigdje isječen – rekla je za  porodica dječaka.

Međutim, na svu sreću, dječaka niko nije tukao. Povrede je zadobio kada je shvatio šta se dešava, da će ga oteti. Tada je pokušao da pobjegne od kidnapera, ali su ga oni savladali i odveli.