Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srbija

Otac male Danke ima poruku za osumnjičene za ubistvo njegove kćerke

danka ilic
Foto: Društvene mreže

Kako je rekao, potpuno je nečuveno da je osumnjičeni sve negirao

Osumnjičeni Srđan Janković danas je u potpunosti negirao da je ubio Danku Ilić. Nakon što je tačno tri sata govorio o jezivom ubistvu djeteta u Banjsko Polju, vraćen je u pritvorsku jedinicu.

“Šokiran sam ovim što se danas dogodilo. Zašto je dva mjeseca čekao da bi sada negirao sve. Nadam se da će ova agonija što prije da se završi, nisam ovo očekivao, moram da kažem da me je pogodilo, a dijete im neću oprostiti”, poručio je Miloš Ilić, otac ubijene Danke.

Kako je rekao, potpuno je nečuveno da je osumnjičeni sve negirao.

“Digao je cijelu Srbiju na noge, svi su čekali da otkrije nešto, a on je rekao ‘ja nemam ništa s tim’. Vjerujem da bi on nešto mogao da zna”, kaže otac djevojčice i dodaje da su zbog brojnih negativnih komentara u javnosti da je njegova porodica umiješana u ovaj jeziv zločin, morali da se “povuku sa društvenih mreža”.

“Ugasili smo mreže, ne možemo da čitamo komentare u kojima nas optužuju. Pa ko bi normalan naudio svom djetetu. Samo da se sve razotkrije, otvoriću vrata stana i ispričati našu priču”, poručio je Miloš Ilić.

Na pitanje kako se on i supruga drže svih ovih nedjelja, nakon ubistva njihove kćerke, sa suzama u očima i drhtavim glasom jedva je prozborio:

“Za sada se držimo zbog sina i bebe koju čekamo”.

Djevojčica Danka Ilić ubijena je 26. marta ove godine.

Janković je uhapšen 4. aprila ove godine pod sumnjom da je ubio Danku zajedno sa kolegom Dejanom Dragijevićem, prenosi Telegraf.rs.