Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nesreća u hrvatskoj

Ovo je djevojka koja je terencem usmrtila brata (21) i sestru (19). Vozila je suprotnim smjerom

Foto: Instagram

Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra

Nesreća kod Dubrovnika u kojoj su poginule dvije mlade osobe šokirala je javnost u cijelom regionu.

Brat i sestra, 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina, svoj život izgubili su prošle sedmice zbog bezobzirne vožnje 29-godišnje Albanke.

Nesreća se dogodila na Jadranskoj magistrali u mjestu Ratac kod Dubrovnika. U njoj su poginuli 21-godišnji Stjepan i 19-godišnja Katarina Đerek, a vozačica koja je skrivila nesreću pretrpjela je lakše ozljede abdomena.

Vozila 170 km/h

Do nesreće je došlo kada je 29-godišnja Albanka nepropisno pretjecala vozilo ispred sebe i frontalno se sudarila s automobilom u kojemu su bili brat i sestra. Prilikom nesreće Klevisa Ymeri iz Albanije zadobila je lakše tjelesne ozljede, zbog čega je prebačena u Opću bolnicu Dubrovnik na odjel hirurgije.

Foto: Instagram

Prema neslužbenim informacija kojima raspolaže Dubrovnik INsider, Ymeri je vozila gotovo 170 km/h u svom terencu BMW-u.

Nakon izlaska iz bolnice Ymeri je odmah uhapšena te joj je određen istražni zatvor na prijedlog suca Županijskog suda u Dubrovniku.

“Radilo se o potpuno neopreznom pretjecanju u prometu i izazivanju prometne nesreće u kojoj su dvije mlade osobe smrtno stradale, čime je vozačica pokazala nepažnju i bezobzirnost u vožnji. Istražni zatvor određen joj je na 30 dana”, komentirao je slučaj sudac istrage i glasnogovornik Županijskog suda u Dubrovniku Pero Miloglav za Dubrovnik INsider.

Foto: Instagram

Ymeri vrlo je aktivna na društvenim mrežama, voli se fotografirati i snimati, a na Instagramu ima 13.800 pratitelja, na Tik Toku 33.000, međutim svi su profili trenutno ugašeni.

Ona na Instagramu voli isticati svoj luksuzni život, pa tako objavljuje fotografije s turističkih destinacija koje je posjetila, markiranu odjeću i torbe, a omiljeni automobili su joj terenci, s kojima često pozira.