Globus

Srbija

Ovo je Ivana koju je Đorđe tukao motkom, sjekao nožem, pa njenom bratu uputio sramnu molbu (FOTO)

14/03/2019

U porodičnoj kući Ivane Filipović u Banovom Polju, kod Bogatića, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena danas su malo smireniji jer, nasreću, Ivana nije životno ugrožena

Đorđe L. (24) brutalno je pretukao svoju djevojku Ivanu F. (22) s kojom je živio u stanu u centru Novog Sada.

Njega je policija privela i određen mu je pritvor do 48 sati, nakon čega je, uz krivičnu prijavu za nasilje u porodici, sproveden na saslušanje u tužilaštvu.

Kako Kurir.rs prenosi, u ovoj zdravstvenoj ustanovi je konstatirano da je zadobila višestruke prijelome rebara, nagnječenje grudnog koša, nagnječenje plućnog krila, probušene su joj plućne maramice, a imala je i krv u plućima, brojne povrede i opekotine po licu i rukama, kao i više uboda i posjekotina na butinama.

U porodičnoj kući Ivane Filipović u Banovom Polju, kod Bogatića, otac Dragan, majka Slađana, rođeni brat Ivan i baka Nevena danas su malo smireniji jer, nasreću, Ivana nije životno ugrožena.

Ali pri samoj pomisli kakvu je torturu preživjela i koliko je njihova miljenica imala sreće da preživi, odmahuju glavom u nevjerici.

– Šokirali smo se kada smo čuli šta se dogodilo, a još više kada smo nakon toga saznali da je Ivana duže vrijeme trpjela psihičko i fizičko nasilje. Ne znam zašto je krila, sada je najbitnije da se oporavi. Nismo rodili dijete da ga neko maltretira i ubije, ne možemo mu to oprostiti – kazao je otac Dragan za Telegraf.rs.

Brat Ivan

Njen rođeni brat Ivan kaže da sestra nije krila vezu. S Đorđem se zabavlja nepune dvije godine, a od jesenas su i živjeli zajedno u Novom Sadu. Đorđa su upoznali svi u kući jer je s Ivanom dolazio nekoliko puta. Iako mu je veoma teško zbog svega što je sestra preživjela, Ivan je za Telegraf.rs ispričao da mu se ona i ranije povjeravala da ima problema u vezi jer je Đorđe veoma ljubomoran.

– Ja sam je savjetovao da raskine, ali vjerovatno iz straha nije smjela to učiniti. Kao da joj je u mozak usadio da nikome ne smije ništa pričati, da bi je kontrolirao i maltretirao. Završilo se na tome da su izgladili nesporazume, sredili odnos, da se Đorđe smirio i da će sve biti uredu. Njena najbolja drugarica, koja joj je spasila život, potvrdila je, međutim, da je Ivana i ranije dobivala batine i bila psihički maltretirana – kazao je brat Ivan.

Ivan je pokazao prepisku iz svog mobilnog telefona ne vjerujući da ga Đorđe, nakon svega, moli da slučaj ne prijave policiji. Nasreću, Ivana je, kako su porodici saopćili ljekari u Sremskoj Kamenici, sada stabilno i van životne opasnosti, a siledžija je iza rešetaka.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.