Globus

Ubio troje i bacio u jamu

Ovo je luksuzna kuća monstruma iz Srbije, niko ne zna čime se bavio

19/06/2019

Opasan zidinama, skoro kilometar od glavnog puta, u zavučenom sokaku nalazi se luksuzna jednospratnica sa velikim dvorištem

Neđa Šubara zvani Šubi, njegova majka i tetka koji su najprije mučeni a potom ubijeni i bačeni u septičku jamu u Surčinu, živjeli su u luksuznoj vili u Ugrinovcima. Njih je Dragoslav Jovanović sa još trojicom pomagača najprije brutalno maltretirao i ubio, a onda su njihova tijela pronađena u septičkoj jami, piše Blic.

Daleko od očiju javnosti, u zavučenoj ulici u Ugrinovcima, Neđa Šubara je proveo posljednje dane svog života. Od žitelja ovog naselja se saznalo da je Šubara često mijenjao mjesto boravka a u kući u kojoj ga je, kako se pretpostavlja, Jovanović ubio, boravio je tek od nedavno. Prethodno je taj objekat promijenio tri vlasnika.

– On je iz Ugrinovaca ali je jedno vrijeme živio u Dobanovcima. Stanovao je u jednom iznajmljenom stanu gdje je ostao dužan novac za struju. Zbog toga je u lošim odnosima sa stanodavcima, a posljednje što znamo je da je izgradio neku kuću u Ugrinovcima – ispričali su mještani Dobanovaca nakon čega su se reporteri uputili ka Šubarinoj novoj kući.

Opasan zidinama, skoro kilometar od glavnog puta, u zavučenom sokaku nalazi se luksuzna jednospratnica sa velikim dvorištem. Sa svih strana su postavljene kamere koje motre na to ko prilazi kući ali i ko se kreće njegovom ulicom.

Na lice mjesta doveden je i jedan od uhapšenih pomagača Dragoslava Jovanovića, kako bi se napravila rekonstrukcija događaja.

Prva i jedina komšinica nije bila raspoložena za razgovor, ali smo na licu mjesta saznali da je ta kuća nekada pripadala izvjesnom “Amerikancu” sa kojim se Šubara mijenjao za neku drugu kuću.

– Šubi, kako smo ga mi zvali ovdje u kraju, nije bio nikakav kriminalac. Istina je da nikada ništa nije radio, a da je stalno mijenjao bjesne automobile, ali njegov stil bio je da se vozi tim svojim kolima i odvrne muziku do daske. Sigurno je muljao i radio neke poslove, navodno je bio preduzimač, ali nije bio nikakav ozbiljan kriminalac – priča jedna od njegovih poznanika koji nije želio da se predstavi.

Podsjetimo, Dragoslav Jovanović (25) je brutalno mučio i ubio troje ljudi – Neđu Šubaru (42), njegovu majku Darinku Šubaru (75) i njegovu tetku Milju Petković (80), zbog duga oko stana koji im je Jovanović prodao.

Tri osobe uhapšene su zbog sumnje da su pomagali u trostrukom ubistvu – Lazar D. (22), Miloš S. (31) i Nikola Č. (20).

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.