Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Masakr u Hrvatskoj

Ovo je šestostruki ubica iz Zagreba (FOTO)

3

Policija je danas na presici otkrila detalje o ubici, ali i o žrtvama. Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ

U Zagrebu se sinoć nešto prije 21:30 dogodilo šesterostruko ubistvo. Ubijeno je šest osoba.

Preživjela je samo dvomjesečna beba koja nije ozlijeđena, doznalo se od policije. Među ubijenima su dvojica muškaraca, tri žene i desetogodišnje dijete.

Ubiica se dao u bijeg te je u 4 sata ujutro potvrđeno da je počinio samoubistvo.

Policija je danas na presici otkrila detalje o ubici, ali i o žrtvama. Ubica je rođen u Vukovaru 1983. godine. Ima 36 godina i zove se Igor Nađ.

Kako javlja Index, ubijena je 34-godišnja Maja Rogi Tojagić-Đan s kojom je ubica bio u vezi i imao dvomjesečnu bebu. Bili su zaručeni. Ubijeni su i njezina sestra Josipa i 10-godišnji sin te njezini roditelji Dragomir i Filjke.

Majin Facebook profil pun je njihovih zajedničkih fotografija. Profil je djelomično zatvoren pa se ne mogu vidjeti komentari. Ali iz samih fotografija jasno je da su ubijena i ubica bili u vezi, te je vjerovatno motiv zločina ljubomora.

Prve zajedničke fotografije sežu iz ljeta 2017. godine pa se može pretpostaviti da su vezu počeli nedugo prije. Na nekim fotografijama Nađ je u društvu Majinog sina iz ranije veze, dječaka kojeg je sinoć ubio.

Ovo su žrtve šestostrukog ubice u Zagrebu: “Kad se vraćaš s mora, ja se dosađujem”