Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

velika materijalna šteta

Ovo su snimci nevremena u Hrvatskoj: “Nakon poplava i potresa, sad i tornado”

nevrijeme hrvatska fb

Županijski centri 112 zaprimili su dojave o oštećenim krovovima, oštećenim limovima i crijepovima na privrednim objektima te dojave o srušenim stablima na prometnicama i oštećenim osobnim vozilima

Olujno nevrijeme praćeno vjetrom, kišom i ledom zahvatilo je u srijedu čak pet županija u Hrvatskoj, objavila je Civilna zaštita po čijim su podacima zaprimljene dojave o oštećenim krovovima, srušenim stablima na prometnicama i oštećenim osobnim vozilima.

U popodnevnim satima nevrijeme je zahvatilo dijelove Krapinsko-zagorske, Varaždinske, Međimurske i Koprivničko-križevačke županije, a u večernjim satima i Sisačko-moslavačku županiju, objavilo je Civilna zaštita na svojim internetskim stranicama.

Županijski centri 112 zaprimili su dojave o oštećenim krovovima, oštećenim limovima i crijepovima na privrednim objektima te dojave o srušenim stablima na prometnicama i oštećenim osobnim vozilima.

VEZANI Tuča veličine krompira napravila haos: “Svi automobili u centru su uništeni”

Sve nadležne službe su na terenu i nastoje što brže sanirati štetu.

Nevrijeme je zahvatilo Hum na Sutli, Varaždin, Veliki i Mali Bukovec, Petrijanec, Vinicu, Donja Voća, Sveti Đurđ, Mursko Središće, Prelog, Malu Suboticu, Orehovicu, Sveti Martin na Muri, Svetu Marija, Donju Dubravu, Gredu Sela i Odru Sisačku.

U Selima, prigradskom naselju Siska, nadzornom kamerom je snimljena razorna snaga pijavice koja je pogodila to područje.

– Nakon poplava i potresa sad i tornado – napisao je čovjek koji je objavio snimku.