Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kina

Podaci iz crne kutije: Avion u kojem je poginulo 132 ljudi moguće da je namjerno srušen

avion tw

Boeing 737-800 letio je iz Kunminga za Guangzhou kada je pao te su u nesreći poginuli svi putnici i članovi posade, njih 132

Podaci crne kutije prikupljeni s leta China Eastern koji se srušio u martu sugeriraju da je avion namjerno srušen, izvijestio je Wall Street Journal.

Boeing 737-800 letio je iz Kunminga za Guangzhou kada je pao te su u nesreći poginuli svi putnici i članovi posade, njih 132. Radi se o jednoj od najgorih kineskih avionskih nesreća.

Jedan od službenika povezanih s istragom tvrdi da podaci koje su uspjeli pronaći u crnoj kutiji aviona ukazuju na to da je netko u kokpitu pomoću upravljačke ploče zadao naredbu da se avion strmoglavi.

Kineski istražitelji nisu otkrili nikakve mehaničke ili tehničke probleme sa zrakoplovom koji bi mogli uzrokovati nesreću i zahtijevati daljnje djelovanje u cijeloj industriji.

Američki zvaničnici uključeni u istragu usredotočuju se na radnje pilota, dodajući da je također moguće da je neko drugi u avionu  provalio u kokpit i namjerno prouzrokovao pad.