Notice: Trying to get property 'display_name' of non-object in /srv/storage/fokus.ba/wp-content/plugins/wordpress-seo-premium/frontend/schema/class-schema-person.php on line 152
Globus

Podignuta optužnica protiv gradonačelnika Zagreba Milana Bandića

03/06/2015

Hrvatski USKOK je podigao optužnicu protiv zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića i još dvoje okrivljenika zbog krivičnog djela zloupotrebe položaja i ovlasti.

“Nakon što je optužno vijeće Županijskog suda u Zagrebu vratilo optužnicu koju je USKOK 13. februara 2015. podigao protiv gradonačelnika Zagreba i dvoje okrivljenika, USKOK je u skladu s odlukom suda proveo dodatne dokazne radnje i podigao optužnicu kojom se okrivljenicima stavlja na teret počinjenje krivičnog djela zloupotrebe položaja i ovlasti”, stoji na stranicama DORH-a.

Podsjećamo, Optužno vijeće zagrebačkog Županijskog suda vratilo je krajem marta USKOK-u na doradu optužnicu protiv Bandića, njegova saradnika Ivice Lovrića i voditeljice Tržnica Zagreb Zdenke Palac, koje se tereti za pogodovanje udruženju “U ime obitelji”, kojoj su navodno obezbjedili nezakonitu korist od najmanje 308 hiljada kuna.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.