Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

zagreb

Poginuo i deveti motociklista u Hrvatskoj u zadnjih mjesec dana

motociklista2 (1)

Do nesreće je došlo u 18:15 na križanju Industrijske i Jelkovečke ulice. Sudarili su se automobil marke BMW i motocikl, a jedna osoba je smrtno stradala

Tragedije u Hrvatskoj u kojima živote gube motociklisti, ne prestaju.

U posljednjih mjesec dana život je izgubilo devet motociklista. Posljednji u nizu stradao je večeras u zagrebačkim Sesvetama kada je došlo do teške saobraćajne nesreće.

Do nesreće je došlo u 18:15 na križanju Industrijske i Jelkovečke ulice. Sudarili su se automobil marke BMW i motocikl, a jedna osoba je smrtno stradala.

Hrvatski mediji pišu da je motociklist poginuo.

Policijski uviđaj je u toku, a tijelo poginulog motociklista bit će prebačeno na Zavod za sudsku medicinu i kriminalistiku, gdje će biti obavljena obdukcija, piše index.hr.

Podsjećamo, prije nepuna 24 sata u hrvatskoj je prijestonici motociklista usmrtio 20-godišnju djevojku. Motociklista (21) upravljao je motorom bez vozačke dozvole, a prije tragičnog momenta preticao je putnička vozila na punoj liniji.

Kod Studentskog doma Stjepan Radić okupilo se više stotina studenata koji su tugovali, molili, palili svijeće i tako odali počast 20-godišnjoj Petri koja je sinoć poginula u teškoj nesreći.