Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

25 godina robije

Policajac silovao djevojčicu i sve snimao mobitelom

police665

Na sudu je porekao da se radilo o silovanju te rekao kako se njemu činilo da žrtva “u tome uživa“.

Policajac Ian Naude osuđen je na 25 godina zatvora zbog niza seksualnih prestupa, među kojima je i silovanje 13-godišnje djevojčice, javlja Sky News.

Djevojčicu je silovao tri dana nakon što je po službenoj dužnosti bio u njenoj kući kako bi istražio prijavu porodičnog nasilja.

Nekoliko dana nakon prijave, došao je u kuću djevojčice kada njene majke nije bilo kući, pozvao ju je u auto i silovao na zadnjem sjedištu svog automobila.

Ian Naude, otac jednogodišnjeg djeteta, snimio je svoj zločin na mobitelu. Na sudu je porekao da se radilo o silovanju te rekao kako se njemu činilo da žrtva “u tome uživa“.

Nakon što je bio optužen za zlostavljanje 13-godišnjakinje, saznalo se da je pod istragom policijskih odjela Staffordshirea i West Mercia zbog druga dva slučaja seksualnog zlostavljanja maloljetnica.

Također se otkrilo kako se na internetu predstavljao kao 15-godišnjak, zavodio maloljetne djevojke i tražio od njih da mu pošalju svoje razgolićene fotografije.

“Pridružili ste se policiji ne da pomognete zajednici, već da se domognete pristupa mladim i ranjivim djevojkama. Radi se o djevojkama kojima je trebala tvoja pomoć i zaštita“, rekao je sudac Clement Goldstone.