srbija

Poplava na beogradskim ulicama, iako nije pala ni kap kiše

beograd – poplava – blic – ss (1)

Prema najnovijim saznanjima, nadležne službe obaviještene su o ovom slučaju i već su na terenu, gdje se ubrzano radi na sanaciji ovog problema

Dramatične fotografije nastale su ovog jutra na opštini Palilula u Beogradu gdje su mnoge ulice poplavljene zbog pucanja vodovodne cijevi u 6 i 40 sati, dok je zbog velike količine vode saobraćaj obustavljen od Ruzveltove do Starine Novaka.

Vozila i pješaci u ovom dijelu grada otežano se kreću, jer je voda na sve strane, kako na ulici, tako i na stazi za pješake, dok su i mnogi automobili zaglavljeni. Čini se da je situacija najdramatičnija u Ulici kraljice Marije gdje se na snimcima vide automobili koji su praktično potopljeni, javljaju mediji iz Srbije.

Situacija nije mnogo bolja ni u okolnim ulicama. Pa tako rijeka mulja i prljave vode se sliva i do Bulevara despota Stefana gdje putnici praktično nisu mogli da izađu iz prevoza jer su stajališta potopljena.

Prema najnovijim saznanjima, nadležne službe obaviještene su o ovom slučaju i već su na terenu, gdje se ubrzano radi na sanaciji ovog problema.