Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

sjedinjene države

Pored ceste nađeno tijelo nestalog dječaka (4), za ubistvo optužena majka

Foto: X

Dječakova baka je 25. marta, dva dana prije njegova nestanka, zatražila hitno skrbništvo

Američka policija je pronašla tijelo dječaka (4) koji je proglašen nestalim dan ranije, a za njegovo ubojstvo je optužena majka.

Tijelo Ariela Garcije pronađeno je nešto prije 18 sati u četvrtak uz dionicu ceste u državi Washington, manje od 24 sata nakon što je rodbina prijavila njegov nestanak.

Baka zatražila skrbništvo

Državna policija je nakon prijave pokrenula potragu u kojoj je sudjelovalo gotovo 100 policajaca i istražitelja iz više jurisdikcija, uključujući FBI. Nakon pronalaska tijela, policija je uhitila dječakovu majku, Jessicu Garciu, piše Daily Mail.

Garcia je optužena za ubistvo prvog i drugog stepena, a trenutno je u pritvoru u okrugu Snohomish. Dječakova baka je 25. marta, dva dana prije njegova nestanka, zatražila hitno skrbništvo. Kazala je da njena kći ima problema s konzumacijom droge i alkohola te da zna biti nasilna.

Baka je u zahtjevu navela da majka zna fizički zlostavljati dijete. Nakon sudske prijave, Arielu se izgubio trag te je prijavljen njegov nestanak. Obiteljska prijateljica je policiji kazala da su Ariel i njegova majka neko vrijeme odsjeli kod nje. Rekla je kako su u jednom trenutku napustili kuću, a ona je na podu pronašla veliku količinu krvi.

Kada je policija našla majku, ona je imala tragove krvi na cipelama i košulji. Istražiteljima je rekla da je Ariel pao s kreveta i udario glavom i da ga je pokušala odvesti u bolnicu na pregled, ali je bio predugačak red. Istraga je u tijeku. Čekaju se nalazi obdukcije tijela dječaka.