Pretučen od izbacivača u diskoteci, do kraja dana preminuo od hematoma

srbija ubistvo23

Bratislav Milojević (38), kojeg su, kako se sumnja, 11. februara pretukla dvojica radnika obezbjeđenja diskoteke „Kubo klub” u Nišu I. Č. (26) i Ž. N. (26), obojica iz Niša, od zadobijenih povreda preminuo je u subotu ujutro u Kliničkom centru.

On je zadobio povrede glave opasne po život, a istog dana je, zbog hematoma na mozgu, hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju, ali uprkos naporima ljekara iz kome se nije probudio, piše “Blic“.

Prema nezvaničnim informacijama do sukoba u diskoteci došlo je jer je Milojevićev drug zaspao za stolom, pa ga je obezbjeđenje izvelo napolje. Bratislav se usprotivio tome, kada je došlo do incidenta u kojem je zadobio tešku povredu glave, pod okolnostima koje se još utvrđuju.
Policija je privela radnike obezbjeđenja, I. Č. i N. Ž, koji su se branili da je navodno sam pao. Oni su neposredno nakon incidenta osumnjičeni za nanošenje teške tjelesne povrede, ali bi kvalifikacija djela za koje se sumnjiče mogla biti teža nakon tragičnog epiloga tuče.

– Dan za danom, nadala sam se sve do posljednjeg trenutka da će da se oporavi. Ali u komi je bio svo vrijeme i umro je u subotu, u 6.15 časova. Pozvala me prvo jedna rođaka koja radi u KC, a poslije i doktor koji je dežurao, da izjavi saučešće – priča neutješna majka nastradalog Nišlije Ljiljana Miljković.

Bratislav Milojević

Kaže da je Bratislav izlazio jednom sedmično, u petak ili subotu, jer je radio u „Leoniju“, a nedjeljom je na buvljaku prodavao stvari da obezbijedi dodatni prihod za porodicu.

– Te večeri je izašao kasno. U neko vrijeme se probudim, vidim svjetlo gori, nema njegovih patika. Pozvala sam na njegov telefon, javio se drug. Bili su u Kliničkom centru, kaže “povrijeđen Bata malo”. Nije htio da mi kaže stvarno stanje da se ne sekiram. Uzmem taksi, odem, i kada sam došla – imam šta da vidim. Glava zavijena, već je bio zbrinut. Spavao je, disao je sam, bez aparata. Brzo su ga poslali na skener. Našli hematom na glavi, na nezgodnom mjestu. Dolazi doktor, kaže, mora na operaciju – sjeća se Ljiljana teških trenutaka.

Ljekari su učinili sve, ali iz kome se više nije probudio jer je povreda bila teška.

– Povrede koje je zadobio nisu od pada, nego od udarca. Imao je male posjjekotine na čelu i ispod obrve. Udaren je sa lijeve strane u sljepoočnicu. Možda je flašom udaren pa se raspršilo staklo svuda pa ga je posjeklo malo na čelu i ispod veđe. Ne poznaje te sa kojima je došao u sukob. Drug koji je bio sa njim kaže da se sve desilo u sekundi. Dok su se oni okrenuli, on je već bio na podu. Da li je zamijenjen sa nekim, da li je slučajnost bila da njega udare? Neka istraga radi svoje. Mora slučaj cio da se rasvijetli, danas je moje dijete, sutra će nečije drugo da doživi ovo isto – apeluje neutješna majka.