Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Prije samoubistva poslao ocu SMS: Ubio sam Zoranu

551fa548de89310b9f7a8eee36dfe14e

Veselin Jarčević iz Brodareva u Srbiji poslao je SMS poruku ocu u kojoj mu je otkrio da je ubio suprugu Zoranu Jarčević (21).

Veselin je svoju suprugu usmrtio hicem iz lovačke puške, kojom je potom i sebi presudio. Tijela supružnika nađena su u Veselinovom automobilu na putu između Prijepolja i Bistrice.

Ubica je svoj zločin priznao ocu, kome je poslao SMS, napisavši mu šta je uradio i gdje će naći njihova tijela:

“Ubio sam Zoranu. Naći ćete nas na putu za Bistricu”, pisalo je u SMS-u.

– Koliko znam, ta poruka je poslata kasno uvečer, najvjerovatnije neposredno prije nego što se ubio. Tužilaštvo je zaključilo istragu, niko nas nije zvao ni iz policije, to je gotova stvar – objašnjava Rade.

[yuzo_related]

Porodica Zorane Jarčević (21) odbila je posljednju želju ubice da njega i ženu sahrane u istoj grobnici.

Kako je za Blic ispričao Rade Jarčević, Veselinov stric, Zoranina porodica je u nedjelju preuzela tijelo djevojke koja je jučer sahranjena u njenom rodnom mjestu kraj Guče.

8b5dcf30d9a9d773098f861bc8882466

– Oni su tako odlučili, nisu htjeli da bude sahranjena sa Veselinom. Ljudi su u šoku, našli smo im se u ovim teškim trenucima, šta drugo možemo…  Vjerujte da ne znam šta se krije iza svega. Ljubomora sigurno, ali ne znam kakva, ko je tu kome radio iza leđa. Čovjek nikada ne može biti siguran – pričao je Rade.

 

Tragična svađa Veselina i Zorane ostavila je njihovog sinčića starog tek oko godinu i po dana bez roditelja. Za prvo vrijeme dete će živjeti sa djedom, Veselinovim ocem, u Prijepolju. On je u toj kući živio od kada se Zorana odselila.