Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Nesreća u Srbiji

Pritvor za vozača autobusa, još jedna osoba preminula

voz autobus (3)

U sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu bez rampe u Donjem Međurovu poginulo je sedam putnika autobusa koji je prevozio djecu u srednju školu

Vozač autobusa koji se sudario sa vozom 21. decembra na pružnom prelazu u Donjem Međurovu kod Niša uhapšen je i određen mu je pritvor do 30 dana, rečeno je u niškom Osnovnom javnom tužilaštvu.

Vozač je osumnjičen za teško djelo protiv bezbjednosti saobraćaja, a poslije oporavka od povreda saslušan je 31. decembra i odmah nakon toga mu je određen pritvor, prenosi RTS.

U međuvremenu, muškarac čiji su inicijali V.Đ. /65/, koji je teško povrijeđen 21. decembra u sudaru voza i autobusa. preminuo je u niškoj bolnici i on je sedma žrtva te nesreće.

Iz niške bolnice saopšteno je da je došlo do naglog pogoršanja zdravstvenog stanja pacijenta, koji je, uprkos svim naporima ljekara, noćas podlegao povredama, prenosi RTS.

U sudaru voza i autobusa na pružnom prelazu bez rampe u Donjem Međurovu poginulo je sedam putnika autobusa koji je prevozio djecu u srednju školu. Od siline udarca voz je prepolovio autobus. Povrijeđeno je više desetina ljudi.

Poslije ove nesreće na pružnom prelazu u Donjem Međurovu, na zahtjev mještana postavljena je rampa, prenijeli su ranije beogradski mediji.