Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dječak je

Bh. manekenka i košarkaš čekaju bebu

alen dzenita

Ova godina je bila najbolja godina u našim životima. Tako sam zahvalna na svemu, ali imam osjećaj da će 2019. biti još bolja

Bh. manekenka Dženita Dumpor udala prošle godine za košarkaša Alena Omića, koji gradi karijeru u inostranstvu. Dženita je novogodišnje praznike iskoristila da objavi vijest da ona i Alen čekaju prinovu.

Prije nekoliko dana na društvenim mrežama objavila je fotografiju na kojoj se vidi da je trudna. A, sudeći prema fotografiji Dženita i Alen Omić dobit će sina.

– Ova godina je bila najbolja godina u našim životima. Tako sam zahvalna na svemu, ali imam osjećaj da će 2019. biti još bolja. Želimo vam sve najbolje, dragi prijatelji, sretna Nova godina – napisala je Dženita uz objavljenu fotografiju.

Kako je jučer kratko kazala za „Dnevni avaz“, sretna je zbog ove lijepe vijesti.

– Da, objavili smo lijepe vijesti, i sretni smo. Ali ne mogu vam dati više informacija, s obzirom na to da smo u frci i da uskoro imamo let – poručila je manekenka.

A po svemu sudeći Alen i Dženita žurili su u Milano. Naime, Alen je potpisao ugovor s Olimpiom Milano, gdje će nastaviti karijeri. Podsjećamo, sezonu je započeo u dresu podogoričke Budućnosti.