Globus

srbija

Procurile fotografije Dijane Hrkalović koje je navodno slala mafijašima

18/10/2021
Foto: Instagram

Na jednoj od fotografija se vidi kako je Dijana Hrkalović provokativno podigla nogu u cipeli s visokom štiklom na sto; na drugoj fotografiji je otkopčala pantalone i pokazuje crne gaćice

Srbijanski mediji su objavili nekoliko eksplicitnih fotografija Dijane Hrkalović, nastalih u njenom kabinetu dok je bila državni sekretar u MUP, a za koje se vjeruje da su dio serije fotografija koje su na kraju bile povod za ubistvo advokata Dragoslava – Miše Ognjanovića i Dragoslava Miloradovića Galeta, kuma Luke Bojovića, vođe “škaljaraca”.

Na jednoj od fotografija se vidi kako je Dijana Hrkalović provokativno podigla nogu u cipeli s visokom štiklom na sto; na drugoj fotografiji je otkopčala pantalone i pokazuje crni donji veš.

Prema pisanju medija u Srbiji,  maja 2018. godine u jednom beogradskom kafiću sreli su se advokat Dragoslav – Miša Ognjanović i Dragoslav Miloradović Gale, kum Luke Bojovića, vođe “škaljaraca”. Taj razgovor je, kako se navodi, sniman po direktnom nalogu Dijane Hrkalović.

Zbog onoga što su tada izgovorili Ognjanović i Miloradović, poznati advokat je ubijen dva mjeseca kasnije, a ista sudbina zadesila je i Galeta samo nekoliko dana poslije njihovog susreta u kafiću.

Ognjanoviću je, kako se dalje navodi, po svemu sudeći došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je vidio fotografije na kojima se u prostorijama MUP Dijana Hrkalović slikala polugola, u halterima i tangama. Te slike su očigledno iz istog serijala kao ove koje su sinoć objavljene, samo što su mnogo eksplicitnije, navodi portal Republika.

– E, vidi ovako, ovoga mi krsta… Sad vidio ovako, zid, neke knjige, grb Srbije i grb Ministarstva, jedan pored drugog… Brus… Tange… Halteri… Slika samu sebe i šalje njima – citira Republika šta je tokom susreta advokat Ognjanović ispričao kumu Luke Bojovića.

Kao direktan izvršilac ubistva Miše Ognjanovića osnovano se sumnjiči ogranak “kavačkog” klana koji je vodio Velja Nevolja.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.