srbija

Procurile fotografije Dijane Hrkalović koje je navodno slala mafijašima

o_99223_1024

Na jednoj od fotografija se vidi kako je Dijana Hrkalović provokativno podigla nogu u cipeli s visokom štiklom na sto; na drugoj fotografiji je otkopčala pantalone i pokazuje crne gaćice

Srbijanski mediji su objavili nekoliko eksplicitnih fotografija Dijane Hrkalović, nastalih u njenom kabinetu dok je bila državni sekretar u MUP, a za koje se vjeruje da su dio serije fotografija koje su na kraju bile povod za ubistvo advokata Dragoslava – Miše Ognjanovića i Dragoslava Miloradovića Galeta, kuma Luke Bojovića, vođe “škaljaraca”.

Na jednoj od fotografija se vidi kako je Dijana Hrkalović provokativno podigla nogu u cipeli s visokom štiklom na sto; na drugoj fotografiji je otkopčala pantalone i pokazuje crni donji veš.

Prema pisanju medija u Srbiji,  maja 2018. godine u jednom beogradskom kafiću sreli su se advokat Dragoslav – Miša Ognjanović i Dragoslav Miloradović Gale, kum Luke Bojovića, vođe “škaljaraca”. Taj razgovor je, kako se navodi, sniman po direktnom nalogu Dijane Hrkalović.

Zbog onoga što su tada izgovorili Ognjanović i Miloradović, poznati advokat je ubijen dva mjeseca kasnije, a ista sudbina zadesila je i Galeta samo nekoliko dana poslije njihovog susreta u kafiću.

Ognjanoviću je, kako se dalje navodi, po svemu sudeći došlo glave to što je Miloradoviću preneo da je vidio fotografije na kojima se u prostorijama MUP Dijana Hrkalović slikala polugola, u halterima i tangama. Te slike su očigledno iz istog serijala kao ove koje su sinoć objavljene, samo što su mnogo eksplicitnije, navodi portal Republika.

– E, vidi ovako, ovoga mi krsta… Sad vidio ovako, zid, neke knjige, grb Srbije i grb Ministarstva, jedan pored drugog… Brus… Tange… Halteri… Slika samu sebe i šalje njima – citira Republika šta je tokom susreta advokat Ognjanović ispričao kumu Luke Bojovića.

Kao direktan izvršilac ubistva Miše Ognjanovića osnovano se sumnjiči ogranak “kavačkog” klana koji je vodio Velja Nevolja.